Megadeth

Aseară am fost la Megadeth. Nu’s fan înrăit, dar am zis că pentru 75 de lei să vedem ce oferă. Exceptând vreo două melodii, știam doar că sunt din categoria Big Four și că bagă un rock agresiv. Am ajuns pe la 7 și ceva la Arenele Romane unde m-au căutat băieții de la poartă peste tot. Mai aveau un pic și mă și descălțau. Cred că moaca mea angelică și îmbrăcat în tricou alb i-a făcut să gândească ceva de genu’: “Bulangiul ăsta nu pare fan. Sigur o să îi spargă dinții satanistului ăluia de pe scenă cu o cruce pitită pe undeva”.

Cred că eram singurul de pe acolo în tricou alb. Până și băiatu’ de la SMURD era într-un tricou roșu. Las fanii disperați să atârne pe gardurile din fața scenei, înjur că berea e 7 lei, mă sui în tribună undeva mai sus să vadă ochiu’ meu cât mai bine și aștept. Termin prima bere și mă duc după a doua. Între timp, urcă pe scenă Troooooper. Neștiind exact cu câți de ooo se scrie, am scris cu suficienți. Un solist cu o voce infectă, zgomot mult, melodii care par compuse de Iris, una era preluată sigur și cam atât. Termin și a doua bere și a treia și se face ceasul. 21:15. Ora urcării pe scenă Megadeth. Și aștept, și aștept. Între timp berea cere drumul cunoscut către oaza de liniște și pace. Discut cu berea și îi zic că la a doua melodie mergem. Să vedem cum urcă, cum încep. Și aștept. Pe la 21:45 cedez în fața argumentelor berii înfrățită cu vezica și mă urnesc.

Va dați seama, nu? În momentul deschiderii la șliț, muzica de fond s-a oprit, fanii au început să zbiere și eu să răsuflu ușurat înjurând în gând. Noroc că aveau un soi de video înainte astfel că i-am prins în timp ce apăreau pe scenă.

În rest, o melodie agresiva continuă, riff-uri de chitară, riff-uri de bass, tobe zgomotoase. Hard rock baby. Chiar heavy pentru conscători. Recunosc că după vreo oră și jumătate de heavy metal și după ce au prestat Symphony Of Destruction, am zis că e suficient.

Așteptăm Rammstein, care au avut un super spectacol acum vreo doi anișori și marele, grandiosul Ză Uăl.

2 thoughts on “Megadeth

  1. boemul

    “Sigur o să îi spargă dinții satanistului ăluia de pe scenă cu o cruce pitită pe undeva”.

    aşa-i că nu l-ai gugălit pe Dave Mustaine? :))

    1. Jumulici! Post author

      Dupa mecla cefosilor de la paza pareau sa stie google numai dupa porn, tzatze si BMW second-hand

Comments are closed.