La frizerie #2

Simțind chica sporită și transpirația curgând șiroaie, am decis că ar fi cazul să mă tund. Încă nu îmi povestise Cowboyul cele pățite de el (aici) așa că am intrat pentru prima dată într-o frizerie din Berceni. Părea curățică, erau niște pisi care munceau pe acolo, așa că am băgat capul și am întrebat dacă prestează și tunsori. A apărut un puștan, așa, mai bronzat el de fel un pic și m-a poftit pe scaun. Micul Hitler din mine se pare că era în concediu așa că m-am așezat cuminte.

În timp ce ăsta se flutura în jurul meu să îmi pună cearceaful, prosopul, să regleze scaunul etc. am remarcat că patroana era cea mai pisi, cea mai blondă și cea mai a naibii. Misoginul din mine a concluzionat rapid că fata a muncit serios la un sponsor pentru a-și deschide salonul. Gândurile mele privitoare la patroană s-au curmat brusc când am simțit o mână suavă prin păr și întrebarea și mai suavă ”Cum vă tund?”.

Dragi mei masculi feroce, voi care ați aterizat pe acest site, când pui mâna pe un bărbat, o pui într-un fel, nu îl mângâi ușor prin păr. Scurt, precis și fără nici o urmă de non-bărbăție la mijloc. Apăi, frizerul meu nu avea nici cea mai mică apropiere de cum ar trebui să pipăie clientul. Am zis că poate mi se pare, poate că e de la berea de ieri, poate că sunt dement, așa că nu am reacționat în nici un fel. I-am zis să mă scurteze (mda… porcilor, nu m-am gândit atunci la nimic pervers) și s-a apucat de treabă.

Frățicăăăă, ăsta clar mă mângâia prin păr. După vreo maxim 5 minute deja turbam și așteptam să termine mai repede (sunteți niște porci din nou!). După zece minute i-am zis să mă tundă rapid la mașină că mă grabesc și dacă poate să nu mă mai atingă ar fi perfect. Să vă mai zic că vroia să-mi aranjeze și barba? Că mie mi-e lene să mă bărbieresc și o mai tund așa, din an în paște. ”Să vă dau o formă, așa, frumos, să nu mai stea zbârlită.”. ”Să nu te atingi de barbă” a venit scurt. A strâmbat din nas dar s-a executat. Când am plecat de acolo ziceai că tocmai ce mă eliberaseră de la bulău. Am intrat imediat în următoarea frizerie să repare aia ce mai putea fi reparat.

Peste vreo trei luni, din nou cu chica mare, dar sâmbătă, frizeria unde m-a reparat aia era închisă așa că am zis să arunc un ochi prin geam la salonul impricinat. Era alt individ care tundea. Am intrat înăuntru și am l-am întrebat tare: ”Vreau să mă tund. Sper ca nu ești și tu poponar ca ălălalt de mai tunde pe aici?”. Vă închipuiți hohotele care au răzbătut din salon, cu tot cu pisiuri și patroana. Tipul a zis că nu și s-a apucat bărbătește de treabă. În timp ce tundea mi-a zis că de mult se face mișto în salon de celălalt frizer și că dacă mai vreau să mă tund acolo să ma uit prin geam înainte.