Jumulici şi cultura religioasă. (ep. 2 Fete fierbinţi)

Un caz mai cunoscut în Biblie este cazul celor două fete disperate să aibă parte sau mă rog, puradei. Astfel, cele două copile ale lui Lot nu doar ca sunt disperate să nu moară fete bătrâne, dar sunt şi primele incestuase atestate şi promovate asiduu de diverşi doritori de foarte mulţi bani. Redam mai jos textul, Vechiul Testament, Facerea, cap.19:
„30. Apoi a ieşit Lot din Ţoar şi sa aşezat în munte, împreună cu cele două fete ale sale, căci se temea să locuiască în Ţoar, şi a locuit într-o peşteră, împreună cu cele două fete ale sale. 
31. Atunci a zis fata cea mai mare către cea mai mică: “Tatăl nostru e bătrân şi nu-i nimeni în ţinutul acesta, care să intre la noi, cum e obiceiul pământului. 
32. Haidem dar să îmbătăm pe tatăl nostru cu vin şi să ne culcăm cu el şi să ne ridicăm urmaşi dintr-însul!” 
33. Şi au îmbătat pe tatăl lor cu vin în noaptea aceea; şi în noaptea aceea, intrând fata cea mai în vârstă, a dormit cu tatăl ei şi acesta n-a simţit când s-a culcat şi când s-a sculat ea. 
34. Iar a doua zi a zis cea mai în vârstă către cea mai tânără: “Iată, eu am dormit astă-noapte cu tatăl meu; să-l îmbătăm cu vin şi în noaptea aceasta şi să intri şi tu să dormi cu el ca să ne ridicăm urmaşi din tatăl nostru!” 
35. Şi l-au îmbătat cu vin şi în noaptea aceasta şi a intrat şi cea mai mică şi a dormit cu el; şi el n-a ştiut când s-a culcat ea, nici când s-a sculat ea. 
36. Şi au rămas amândouă fetele lui Lot grele de la tatăl lor.” 
Pe lângă acţiunea incestuasă a acestor două copile, remarcăm şi alcoolismul acut al tatălui, atât de beat încât sa n-aibă habar că e violat, dar suficient de trez încât să poată presta cu succes.
Să rezumăm combinaţia: vin la greu, tată beţiv, copile disperate după p#”&ă, viol, zero amintiri privind noaptea trecută, eficacitate maximă în a turna puradei. Nope, haterilor, nu sunt plaiurile Moldovei.
Sunt curios ce-o fi zis bătrânul Lot când le-a văzut pe cele două fete cu burta la gură, dar Biblia nu ne oferă aceste răspunsuri.
Sursa versete: http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=25&cap=19

One thought on “Jumulici şi cultura religioasă. (ep. 2 Fete fierbinţi)

Comments are closed.