În lift

Sunt întreg, sănătos, doar stau prost cu timpul și nu am mai apucat să scriu. Încerc să revin în forță cât mai curând. Dar să vă povestesc de ziua de azi. Este o zi specială a călătorilor din liftul de la clădirea de birouri în care activez.

Specimenul 1: ză hipster. Ca la carte era: ditamai barba aparent neîngrijită, dar tunsă discret să aibă forma perfectă, proaspăt tuns. Barba avea dublul lungimii crestei de cocoș din vârful capului. Evident că era ras pe părți. Poșeta feminino-masculină, puloverul croșetat și blugii strâmți asortați cu teneșii chinezești din picioare completatu peisajul. S-a admirat în oglindă toate cele 4 etaje cât a stat în lift. Era superb. Era un zân. Era dorința ardentă a lui Botezatu.

Specimenul 2: aia. Ochelari serioși de secretară, freză ca la carte, taior și niște pantaloni de stofă înfipți în botine de cauciuc contra inundațiilor. Nu, nu a venit nici un val de apă de la etajul la care s-a urcat. Mai mult, botinele erau foarte curate. Nămoalele Bucureștiului încă nu au apărut așa că tot liftul s-a uitat instant la încălțările ei. Probabil zbura la Veneția. Fără bagaj.