Cum ar fi? (#1)

Bănuiesc că 90% din români s-au lovit la un moment dat de un frigider la comun. În cămin, într-o pensiune, la birou, la spital cred că sunt cele mai bune exemple. Problema este că mereu se găsește câte un mârlan care să profite de comoara strânsă în comun. Nu cred că baiul ar fi că ia, că poate unii sunt mai binevoitori, dar să întrebe, să anunțe: ”Băi, nu știu care a adus chec, dar am poftit să leșin și am luat o feliuță. Sper să nu vă supărați.” Nu cred că e unul care să se supere că a luat și ăla puțin, dacă e întrebat. Dar să te trezești că mai ai doar jumătate de chec, îți bagi picioarele.

Cum ar fi ca administratorul pensiunii, sau unii care răspund de curățenia prin birouri, ar pune pachete capcană. De exemplu: lași o cutie de lapte în frigider să ai și mâine să pui în cafea. Tu o lași azi pe trei sferturi plină și mâine mai e doar un sfert. Nu ai habar cine a pus botul în ea, dacă a scuipat, dacă și-a pus în pahar sau altele. Cum ar fi să lași data viitoare o sticlă de lapte cu laxativ în ea. Sau să pregătești o delicioasă plăcintă în care să scapi și niște laxativ.

Sunt convins că la prima țeapă, mârlanul nu se va prinde, dar când de 3 ori pe săptămână e stăpânul tronului ar trebui să îi bată la ochi. Dacă vrei să fi sadic, poți trece în extrema cealaltă, să pui ceva să se constipe. Să ajungă la spital să îi facă clisme.

Cum ar fi să trăim într-o lume în care toată lumea să fie civilizată?

3 thoughts on “Cum ar fi? (#1)

 1. Bughy

  Pai cred ca toti ne-am confruntat cu marlani de genu’. Dar ideea ta cu laxativul mi se pare perfecta, sa il faci sa se dea singur de gol – in public! :)) Si atunci sa-i spui: Aaa, deci ai poftit la lapticul meu!!

 2. Marius Buz

  Pachetul neinceput (orice ar fi) e sfint si sta pe birou forever daca nu-l desfac.
  Daca am facut imprudenta trebuie sa-l ascund, altfel vine fiecare, ia 2, 3 de pofta si ramin cu ochii in soare.

 3. Doru

  A-la-koitze: ”Mancarea din frigider nu este la comun…. bla bla bla”. :))))

Comments are closed.